2013. február 2., szombat

Mezeskalacs, mezespuszedli

Mezeskalacs, Mezespuszedli:

Hozzavalok:

4 tojas sargaja,
15 dkg porcukor,
25 dkg langyos mez,
5 dkg zsir,
fel csomag mezes fuszerkeverek
4 ek  tejfol,
75dkg liszt,
2 kk szodabikarbona

Nagyon egyszeru, es rogton fogyaszthato ez a finomsag, a itt talaltam, sajnos nem irtam fel kinel, ezert mar elore is elnezest kerek, de nagyon koszonom Neki a receptet, ha raismer!

A teszta osszetevoit osszegyurjuk, kinyujtjuk, kiszaggatjuk es 200 fokon kisutjuk. Vigyazni kell, mert gyorsan megsul, nem kell sotetre sutni.

En nagyon orultem ennek az egyszeru receptnek, raadasul Botit is be tudtam vonni a karacsonyi elokeszuletbe. Rettentoen elvezte, es amikor kisult rogton meg is kostolhatta, mert ez nem lesz kemeny.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése